HTML

Hazaszeretet

Mert szeretem a hazámat. De elegem van abból (nekem is), ami itt zajlik. Mi a megoldás? Merre tovább?

Friss topikok

Linkblog

2010.03.18. 14:54 wincent

felderítők, kémek (?)

"Érdekes" dolgok zajlanak hazánkban mostanában. Sokmindent elmond rólam is, hogy ilyenek foglalkoztatnak. Pótcselekvés talán amellett, hogy azért érdekel, mi is zajlik a környezetemben.

Itt vannak az izraeli gépek. Igazából a felségjelzés (ha lett is volna rajtuk) lényegtelen a történetben. De adott egy világhatalom (tagadhatatlan, hogy sok területen igencsak erős az izraeli befolyás). Akinek három speciális hadigépéből kettő is megjárta a magyar légteret.

Gyakorlat? Mire? Repülni? Miért itt, miért erre. Nem, nem csak Magyarország miatt merül fel bennem a kérdés, mert ugye más országokat is érintett. Kizártnak tartom, hogy - akár gyakorlat, akár nem - nem használták a műszereket rendeltetésszerűen, azaz tuti, hogy figyelték a területet. Mint ahogy ki tudja hányszor tehették már meg. Igen, persze napjainkban szinte mindent meg lehet oldani más módokon. Mobilok bemérése/lehallgatása, Internethasználat, egyéb kommunikációs csatornák. De az is biztos, hogy vannak olyan csatornák, amiket nem tudnak figyelni a hagyományos eszközökkel.

Többekben felmerült a kérdés: miért nappal, hogy láthatóak legyenek? Ha konkrét dolgot/személyt/csoportot/helyet figyeltek, akkor elképzelhető, hogy csak adott időszakban történhet a dolog. Hiszen amit/akit figyelnek, pont akkor tesz/mond/ír valamit. Viszont simán lehet "leplezni" azzal, hogy "ugyan már, nappal mi más lehetne, mint gyakorlat".

Nem mintha nagy jelentősége lenne a dolognak. Így is akkor és az figyel minket, aki csak akar. De azért mégiscsak fura és egyben zavaró, hogy ennyire szabad grasszálnak itt mások. A honvédelem tudta nélkül (?). Mert azt nyilatkozták: ők nem tudtak a dologról. Akkor miért nem léptek akcióba? Vagy ez kimerült annyiban, hogy kértek egy visszajelzést a légügyi hatóságtól? Lehet. No, mondjuk az is igaz, hogy amilyen forgalmas a légifolyosó, kinek tűnne fel két gép...

Jobbik (ex) szóvívő: vicces (=szánalmas) történet. Engem ugyan nem zavar, hogy ki vesz részt/pózol egy meleg felvonuláson. De az, akinek (komoly) politikai ambíciói vannak, vagy ilyen pozíciót fogad el, főleg egy ilyen értékrendet képviselő pártnál, az ne tegyen ilyen. Ha a múltban meg is tette, ne vállaljon ilyen posztot. Talán arra gondolt, hogy úgysem derül ki? Szánalmas a lemondó nyilatkozata is: "ferdített valóságtartalom". Hát, barátom, itt sokminden van, csak ferdítés nincs. Ahogy írtam, a felvonulásos magamutogatásával nincs problémám, mert nem előttem tette. (a képek mondjuk számomra visszataszítóak, elsősorban emberi oldalról: gyűlölöm ugyanis a magamutogatást). Viszont a görög produkcióra nincs mentség. Aki ilyenné válik, ha iszik, ne igyon. Így senki nem viselkedhet(ne). Se "jobbikos", se "szoci", se "szadeszes", se "fideszes" se senki más. Ez aljas, gusztustalan. Tudom én, hogy rengeteg ilyen van. Sajnos. De aki ilyen, mit keres a közpénzek környékén? Mit keres a politika környékén?

Nem akarok én erre a srácra ráhúzni semmit sem. De takarodjon a közügyektől messzire. A tolvajokkal, csalókkal, hazugokkal együtt. (a politikai nézetek, politikai oldalaktól függetlenül)

Ki tudja, talán ő is egy felderítő volt???

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazaszeretet.blog.hu/api/trackback/id/tr501849785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása